Om

CM Byggerådgivning Efter mange års som udførende i byggebranchen, har jeg har et stort kendskab til livet på en byggeplads. Jeg startede som fejedreng hos en tømrermester i 2009. Ret hurtigt fandt jeg byggebranchen yderst interessant og allerede i 2010 startede jeg i lære som tømrer. Jeg blev uddannet tømrer i 2013, hvorefter jeg har arbejdet med alt fra mindre opgaver ved private, til opbygning af enfamilieshuse, rækkehuse, institutioner og helt op til de store lejlighed-/ og etagebyggerier.

Igennem alle byggeriets facetter

Igennem alle byggeriets facetter, har jeg kunne konstatere at koordinering, planlægning og især det at få alle ender til at nå sammen og gå op i en højere enhed, havde min store interesse. Interessen for dette skulle føres ud i livet og i 2022 blev jeg færdig med min seneste uddannelse indenfor byggebranchen som bygningskonstruktør. Jeg har i løbet af min uddannelse arbejdet meget med transparenthed og punktlighed, og ønsker nu at tilbyde mine kunder gennemskuelige løsninger med ordentlig detaljegrad. Jeg har gennem mange års erfaring som tømrer, opbygget mig en praktisk tilgang til byggeriet og de mange forskellige løsninger der findes indenfor dette. Det giver mig stort fokus på bygbare løsninger, hvilket sikrer mine kunder stor tryghed.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 53 77 18 18 , eller send en mail til info@cmbr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.