Tilbygning, Høje Støvring, Støvring

Projektcase: Høje Støvring

Behovet:

Kunden har efter 2 år i deres nye hus fået nye boligbehov og huset er derfor ikke stort nok. De ønsker at ombygge eksisterende garage til beboelse, samt opførsel af ny garage med rum til cykler mm.

Løsningen:

Tidligere garage er blevet udnyttet helt optimalt, og er blevet til kontor, træningsrum og ny hverdags-indgang. En garage fremstår oftest mørk og lidt indelukket. Vi har derfor i samarbejde med kunden fundet en løsning så der kan skabes et godt lysindfald med gode vinduer og gode arbejdsforhold. Kunden har oprindeligt brugt meget energi på arkitekturen i huset, så ønsket var at garagen skal falde i samme stil med denne. Så tilbygningen havde udtryk som en naturlig del af byggeriet og ikke virke for klodset da huset i forvejen fremstår stort.

Feedback.:

”Det er lykkes Christian fra CM Byggerådgivning at skabe et byggeri som arkitektonisk matcher det oprindelige byggeri, således elementer fra det eksisterende hus går igen i garagen. Vi venter nu på at få godkendelsen til byggeriet men har allerede valgt CM Byggerådgivning til også at styre ombygningen”

Hos CM Byggerådgivning glæder os til at vise jer denne smukke ombygning frem i efteråret. Indtil da kan i her se et par billeder af det oprindelige hus.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon 53771818, eller send en mail til info@cmbr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.