Projekter

Hos CM Byggerådgivning løser vi en bred vifte af opgaver for vores kunder. Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi allerede har løst og muligvis finde inspiration til jeres drømmeprojekt. I er altid meget velkomne til at kontakte os på 53771818 eller info@cmbr.dk.

Tilbygning, Høje Støvring, Støvring

Kunden har efter 2 år i deres nye hus fået nye boligbehov og huset er derfor ikke stort nok. De ønsker at ombygge eksisterende garage til beboelse, samt opførsel af ny garage med rum til cykler mm.

Sommerhus, Øster Hurup

Kunden havde ønske om at opføre et stort sommerhus til udlejning, med mulighed for overnatning til 12 personer, samt faciliteter som ville gøre huset attraktivt for gæsterne.

Haveprojekt, Viborg

Kunden er i dette tilfælde BF Anlæg, som er en virksomhed der lever af at lave udenoms arealer. Virksomheden ønsker at illustrere et oplæg til etablering af ny have for en af deres kunder. Her er behovet en detaljeret 3D-visualisering, således kunden kan danne sig et tydeligt billede, af sin fremtidige have.

Vil du vide mere?

Hos os koster det ikke noget at spørge – så har du en ide, drøm eller løsning du har lyst til at vi hjælper med at realisere, skal du endelig række ud og kontakte os på telefon 53771818 eller info@cmbr.dk. Sammen kan vi i fællesskab nå i mål og finde løsningen på jeres boligdrømme.