Sommerhus, Øster Hurup

Projektcase: Udlejningssommerhus Øster Hurup

Behovet:

Kunden havde ønske om at opføre et stort sommerhus til udlejning, med mulighed for overnatning til 12 personer, samt faciliteter som ville gøre huset attraktivt for gæsterne.

Løsningen:

Sommerhuset har fået et nutidigt design med store vinduespartier og den ensidige taghældning, og derudover er der valgt lyse tidsløse materialer for at sikre at sommerhuset forbliver rart at være i. Ideen er man har delt huset op i 3 kasser, hvor der i to af kasserne er soveafdelinger. I mellem disse, er fællesområdet, som skal være samlingspunkt for gæsterne, hvor der blandt andet findes køkkenalrum og stue.

Feedback:

“Vi er meget tilfredse med indretningen, og Christian fra CM Byggerådgivning har formået at skabe nogle meget åbne og lyse rum, som er behagelige for vores gæster at være i. Derudover hører vi fra vores gæster at det er skønt at de har mulighed for at kunne sende ungerne i seng i den ene ende af huset, mens de voksne kan hygge og nyde et glas vin i alrummet, uden at skulle bekymre sig om at vække børnene. Ydermere er vi super tilfredse med udenoms arealerne, hvor der er etableret vildmarksbad og sauna, som også er en af grundende til vores gæster vender tilbage igen og igen”

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon 53771818, eller send en mail til info@cmbr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.