Haveprojekt, Viborg

Projektcase: Haveprojekt, Viborg

Behovet:

Kunden er i dette tilfælde BF Anlæg, som er en virksomhed der lever af at lave udenoms arealer. Virksomheden ønsker at illustrere et oplæg til etablering af ny have for en af deres kunder. Her er behovet en detaljeret 3D-visualisering, således kunden kan danne sig et tydeligt billede, af sin fremtidige have.

Løsningen:

Der har været fokus på funktionalitet og udnyttelse af matriklens forskellige niveauer, samt kombinationen af hårdttræ, beton og store fliser som giver et fedt æstetisk udtryk. Ligeledes har vi i fællesskab fokuseret på at skabe flere forskellige uderum, som giver en god atmosfære og samtidig giver mulighed for at hele familien kan nyde deres fremtidige terrassearealer på de varme solskinsdage.

Feedback.:

”Vi har i samarbejde med Christian formået at illustrere meget tydeligt, hvad vores kunde kan forvente at sin nye terrasse samt belægning rundt om huset.”

Hos CM Byggerådgivning glæder vi os til at vise jer denne mega fede have frem i løbet af efteråret. Indtil da kan i her se resultatet af de udarbejdede 3D-visualiseringer.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon 53771818, eller send en mail til info@cmbr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.